Klávesové skratky - rozšírené
Dnes je 19.10. 2021 | Prihlásiť

Digitálne mesto Gazdovský dvor City monitor Sprievodca Odkaz pre starostu

Stanovisko mesta Myjava

Mesto Myjava je proti akýmkoľvek prejavom fašizmu, extrémizmu, xenofóbie, rasizmu, či diskriminácie rôzneho druhu. Mesto Myjava nikdy nepodporovalo a ani podporovať nebude skupiny, strany a spolky, ktorých ideológiou je extrémizmus a rasová neznášanlivosť. Mesto Myjava si váži a ctí odkaz SNP a jeho obetí.

Vytlačiť | Pridané: 14:52:16 29.11.2019 | Prečítané: 922x | Autor: Tomáš Marek | Komentárov: 3 | Hodnotenie: 0

Ohodnoťte tento článok (známky ako v škole)
Pre hodnotenie musíte byť prihlásený!

Diskusia k článku

Pre pridávanie príspevkov musíte byť prihlásený!

miroslav1
19:45:40 04.12.2019
Miesto jalových rečí vedenia mesta treba hlavne oceniť tých, ktorí prejavili občiansku statočnosť a zúčastnili sa zhromaždenia proti fašistom. Ďakujem im.
jaroslavobuch
22:34:28 01.12.2019
Tak keď je mesto Myjava proti fašizmu a extrémizmu, prečo ten súhlas ĽSNS dalo? Veď mesto Myjava si protirečí!! Darmo budete vypisovať s výkričníkom, že si ctíte odkaz a padlých, ked vo svojom meste dáte priestor na ovplyvňovanie obyvateľstva tým, ktorí všetko čo vyššie píšete popierajú!!!Ako môžete napísať, že nepodporujete a ani podporovať nebudete, ked im dáte mestské priestory na propagáciu ich chorej ideolólogie??? Všetci sa pozeráme na to, ako bolo v našej spoločnosti veľa vecí poprekrúcaných, uplatených. Všetci vidíme, že ĽSNS je strana podporujúca fašistickú ideologiu a my im poskytneme KD na svoju prezentáciu??Prečo nezostali na ulici??
JanElko
21:03:01 01.12.2019
Primátorovi mesta a poslancom, ktorí odsúhlasili míting fašistickej strany ĽSNS na Myjave, sa podarilo vyvolať historicky najväčšie rozdelenie občanov Myjavy, ktoré nedokázali urobiť ani rozdielne názory demokratov voči Mečiarovi alebo jemu podobným... S fašistami sa alebo nediskutuje alebo sa s nimi kolaboruje ! Ján EĽKO

Dôležité oznamy
Kalendár podujatí
Október 2021
PUSŠPSN
Zoznam podujatí

Anketa
Privítali by ste periodikum, ktoré by informovalo o aktuálnom dianí v meste a regióne v tlačenej i elektronickej podobe?

Poznáte novú aplikáciu Myjava, vďaka ktorej môžete mať mestský úrad v mobile?

Všetky ankety

Štatistiky